Kérdése van, valamit nem talál? Hívjon minket! +36-1/2174521

Rólunk

Immár 1993 óta vagyunk jelen a piacon, és szeretnénk a legjobb minőségű alkatrészekkel kiszolgálni a Volkswagen bogár és egyéb léghűtéses járművek kedvelőit, tulajdonosait.

Az Önök kényelme és elégedettsége érdekében széles választékot kínálunk alkatrészekből, és kiegészítőkből hogy minden Volkswagen rajongó megtalálhassa, amire szüksége van.

 


Vállalkozásunk székhelye a Bakáts téren található. Üzletünkben, személyesen is segítünk Önöknek a legjobb és legmegfelelőbb alkatrészek kiválasztásában.

Webshopunk pedig egy kényelmesen hozzáférhető megoldást kínál azoknak, akik inkább online vásárolnának.

Itt böngészhetnek és válogathatnak a Volkswagen bogár és egyéb típusokhoz tartozó alkatrészek széles skálájából. A kínálat rendszeresen bővül, ahogy a még fel nem töltött alkatrészek folyamatosan kerülnek fel a termékpalettára. Az online rendelés gyors és egyszerű, garantálva a gyors szállítást, hogy minél hamarabb újra élvezhessék autójukat.

A Bugbox & Med. Co. Kft nem csak egy alkatrész-kereskedő cég -(csak hogy magyarázatot adjak arra ha valaki furcsállaná a névválasztást)- hanem a cég másik diviziója járobeteg ellátással foglalkozik. Akinek ez is felkeltette érdeklődését a www. kohogesambulancia.hu oldalon juthat további információhoz.


Köszönjük, hogy a Bugbox & Med. Co. Kft-t választották, várjuk Önöket szeretettel üzletünkben és webshopunkban egyaránt!